Quitnusschool heeft nieuwe directeur

Met ingang van het nieuwe schooljaar start Robert Emmelkamp als directeur op de Quintusschool. Robert is 34 jaar en geboren en getogen in Zuidlaren. De afgelopen twee jaar heeft hij  als coördinator op OBS Schuilingsoord in Zuidlaren gewerkt en daarmee mogen proeven aan het leidinggeven op een basisschool. Dit smaakte voor hem naar meer en na goede gesprekken met de sollicitatiecommissie mag hij nu als directeur aan de slag bij onze eigen Quintusschool, de eerste kindertalentenfluisteraarsschool in Nederland.

De huidige directeur Nicolet Bos gaat bij als directeur OBS De Schuthoek aan het werk. Afgelopen jaar deed zij dit in combinatie al als directeur van drie locaties (IKC Quintus, Schuthoek Zuidlaren en Schuthoek Zuidlaarderveen).

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.