Aan tafel! 25 september

De Protestantse Gemeente te Noordlaren-Glimmen nodigt u van harte uit bij haar aan te schuiven. Op zondag 25 september bij een kerkdienst met een maaltijd en daarna bij diverse activiteiten die te vinden zijn op www.pkn-ng.nl/activiteiten.

 

De tafel is een plek van gesprek, van delen van overvloed, eten en drinken, van nieuwe gedachten, van hoop en geloof, kortom een plek waar lichaam en geest gevoed worden. Op verschillende manieren willen dat gaan vormgeven, waarbij de bijdrage van iedereen van harte welkom is.

De bijeenkomsten en activiteiten zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in inhoud. Dus niet alleen leden van de kerkelijke gemeente, maar ook de inwoners van onze dorpen en onze regio.

 

Op 25 september openen we het nieuwe seizoen met een zogeheten Vriendschapszondag. Het is een zondag die in het teken staat van het jaarthema van veel protestantse gemeenten: Aan tafel!

Om 11.00 uur beginnen we met koffie. Pas daarna, om 11.45 uur, begint de kerkdienst die het karakter van een Agapè-viering heeft. Oftewel: een kerkdienst met daarbínnen een maaltijd. Tijdens de maaltijd gaan we met elkaar in gesprek over onderwerpen die iedereen ter harte gaan.

Trefpuntkerk Glimmen
Nieuwe Schoolweg 5, 9756 BA Glimmen

Zie: www.pkn-ng.nl. 

 

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.