Maandag 19 september start Glimmen Brinkt

Glimmen Brinkt is een festival voor het hele dorp. Tijdens dit festival kan je ideeën inleveren die het leefplezier voor Glimmen versterken. Mis je iets in jouw buurt/straat? Of in het hele dorp? Laat het ons weten! Je kunt jouw idee op deze kaart schrijven. De kaart lever je in tijdens het festival. Bij het festival genieten we van live muziek. Ook hebben we een pop quiz georganiseerd. Wij zorgen voor koffie/thee en wat snacks.
Glimmen Brinkt wordt georganiseerd door Plaatselijk Belang, de gemeente Groningen, Woonborg en ondersteund door De Buurtontdekkers.
Door ideeën te verzamelen hopen wij input te krijgen voor het dorp en zo inzicht te krijgen wat jullie als bewoners willen en belangrijk vinden voor de toekomst van Glimmen. Om niet alles tegelijk te laten plaatsvinden hebben we het festival over drie dagen verdeeld.
Ieder festival start om 16.00u en eindigt om 19.00u.

Mocht je niet kunnen op de dag van jouw gebied sluit dan gerust aan bij een andere dag. We organiseren op vrijdag 30 september van 16.00u tot 20.00u een gezamenlijke afsluiting met een BBQ voor alle bewoners. Dan bespreken we de opgehaalde ideeën met elkaar. We hopen dat je komt!

Comments

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.