Brief uitnodiging Provincie Drenthe

De Provincie Drenthe peilt draagvlak voor haar plannen omtrent de aanleg van een transferium bij De Punt.  Hiervoor organiseert zij op 25 en 27 oktober inloopavonden (19.30-21.00 uur Flora Holland, Burgemeester JG Legroweg 80 te Eelde). Inwoners van Glimmen kregen een uitnodiging afgelopen week. We hebben van diverse adressen gehoord dat ze geen brief hebben ontvangen. Hier vind je een PDF van de brief.

Afgelopen juli werd er een petitie aangeboden die ook door veel inwoners van Glimmen is ondertekend tegen de bouw van een mega transferium in De Punt. Naast aanwonenden, diverse natuur en belangorganisaties lijkt ook de lokale politiek van de gemeente Tynaarlo tegen de bouw van een transferium op deze locatie.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.