Laatste kans! Meld je gratis aan voor de Duurzame Huizendag

De Duurzame Huizendag op zaterdag 8 oktober 2022 van 13:00-17:00 zit vol inspiratie. Door de hele gemeente openen 19 duurzame bewoners hun deuren en delen zij graag hoe ze hun energierekening omlaag hebben gebracht. Van simpel gedrag, tot isolatie, warmtepompen, zonnepanelen, elektrisch rijden en groene tuinen. En bezoek de duurzaamheidsmarkten in de Oosterparkwijk en Helpman of ga in gesprek met duurzame initiatieven. Ook Duurzaam Groningen, een initiatief van de gemeente is aanwezig met informatie over subsidies en Grunneger Power vertelt je er over hoe je met je buurt kunt verduurzamen. Kijk voor meer informatie op de website van Duurzaam Groningen. Hier kun je je ook aanmelden. Dat kan tot en met 4 oktober.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.