Komt u ook dansen en zingen?

Het Clockhuys Plein, centrum voor ontmoetingen en activiteiten voor 50 plussers

 

Op 9 december van 14.00 – 16.00 uur “Dans op Recept”

 

Er komt een docent van Dans op Recept om een workshop te geven bij het Clockhuys Plein, want samen dansen ontspant, verbindt en laat zien wat je lichaam allemaal kan.. Ervaring is niet nodig, want iedereen kan bewegen op muziek. Ook als u minder goed ter been bent, of in een rolstoel zit. Dans op Recept is echt onbeperkt plezier, voor iédereen! Dus op 9 december met de beentjes los in het Clockhuys Plein!

 

Op 15 december 2022 – 14.00 – 16.00 uur “Meezingcafe”

Lekker meezingen met bekende songs, evergreens of kerstliedjes, toch leuk zo vlak voor kerst? Het Meezingcafé wordt georganiseerd door amateurkunstorganisatie VRIJDAG en gehost door Inge Bakker. Livemuziek en een hoop gezelligheid zijn de ingrediënten van het Meezingcafé! Iedereen kan uit volle borst mee zingen met Ede Staal, Mariah Carey of misschien wel een eigen verzoeknummer. De teksten worden op een groot scherm geprojecteerd, dus u kunt altijd mee doen. Heeft u altijd al eens solo willen zingen? Pak dan gerust de microfoon! Staat u liever een achtergrondkoortje? Ook dat kan. Tot 15 december en als u alleen lekker luisteren wil, ook gezellig!

Waar: Clockhuys Plein, Brinkhorst 3 in Haren

Wanneer: 9 december van 14.00 tot 16.00 uur en 15 december 14.00 – 16.00 uur

Wat: Dans op Recept en Meezingcafé

 

Meer weten of in contact komen met Clockhuys Plein? Mail naar clockhuysplein@gmail.com!

 

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.