Persoon rommelt aan auto’s

Woensdagochtend vroeg heeft een verdacht persoon aan diverse auto portieren gezeten om te kijken of deze open waren aan de Nieuwe Schoolweg en Kastanjelaan in Glimmen. De persoon is op verschillende deurbelcamera’s gezien. Ook camera(‘s)? Kijk eens of je goede beelden hebt en deel deze met de Politie. De onderstaande beelden zijn van 5.12 uur.

Het blijft onrustig in Glimmen. Op het moment gaat het dorp gebukt onder een inbraakgolf. De laatste weken is er meerder malen ingebroken in woningen in Glimmen. Ook in de omliggende dorpen is het raak maar Glimmen kent met een relatief kleine bevolking veel inbraken in oktober en november. 

Zie je iets verdacht bel 112. Heb je eerder iets verdachts gezien bel dan de politie: 0900 – 8844

Let goed op! Volg deze tips op.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.