The Bootcamp Boys komen Glimmen gezonder maken

Iedere zaterdagochtend bootcamp in het Quintusbos voor een gezonder lichaam en een heldere geest.

 

Iedere zaterdag om 09.00u zal je in het Quintusbos een groepje fanatieke sporters tegenkomen. Wij, The Bootcamp Boys, zullen voor jullie klaar staan met leuke, gezellige en uitdagende workouts om iedereen uit Glimmen en omstreken te helpen bij een gezonde leefstijl. 50 minuten sporten met behulp van oefeningen op lichaamsgewicht en andere materialen. We sluiten de training af met een lekker bakje koffie of thee en een stuk fruit. Tijdens de laatste 10 minuten van het uur kan je bij ons terecht voor een gezellige babbel en al jouw vragen over een gezonde leefstijl.

 

De gratis proefperiode loopt tot 1 december. Daarna start de winterperiode met een dikke winterkorting van maar liefst 20% op alle abonnementen voor alle mensen die zich tot 1 maart 2023 aanmelden. Ben jij niet beschikbaar op zaterdag? Geen punt! We geven ook door de weeks training in het Dinkelpark in de stad en aan het Hoornsemeer.

 

Een wijze zei ooit: “Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plek waar jouw geest woont.”

 

Interesse? Laat het ons weten!

hallo@thebootcampboys.nl

06-40466467

 

Direct inschrijven?

https://the-bootcamp-boys.trainin.app/ 

 

Volg ons ook op Instagram, Facebook en LinkeIn.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.