Praatcafé voor vrouwen die beter Nederlands willen spreken start 25 januari

Vanaf woensdag 25 januari van 9.00 tot 10.00 uur is er het Praatcafé voor vrouwen die beter Nederlands willen spreken. De bedoeling is om vooral veel met elkaar te kletsen en te praten zodat je steeds makkelijker en sneller Nederlands kunt spreken. Dus wil jij je taalvaardigheid verbeteren en verschillende onderwerpen bespreken, wees welkom!

Beter Nederlands leren lukt alleen als er naast dames die de taal nog niet volledig beheersen, ook Nederlandstalige vrouwen zijn om mee in gesprek te gaan. Mocht je een uurtje tijd en zin hebben om te komen kletsen, kom vooral langs!

Na dit uur is iedereen van harte welkom om langer te blijven bij het Ouder en kind café van 10.00 tot 12.00 uur. Het is in dorpshuis De Groenenberg in Glimmen, Markeweg 17. Tot dan!

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.