Samen aan tafel!

Op 25 februari organiseert actiegroep World Servants Haren de jaarlijkse stamppotmaaltijd. Het belooft een avond vol ontmoeting, gezelligheid en natuurlijk stamppot te worden. De maaltijd begint om 17.30 (inloop vanaf 17.00) in buurthuis De Mellenshorst in Haren. Met deze actie halen wij geld op voor onze World Servants projecten. In de zomer van 2023 gaat Carlijn naar Geldermalsen (NL) om daar mee te bouwen aan de leefomgeving van mensen met een beperking. Stijn en Rozan gaan naar het dorp Omgboa in Uganda om daar mee te bouwen aan een kleuterschool. Maar bouwen aan verandering kunnen we ook in onze eigen omgeving. Niet voor iedereen is een avondje uit namelijk vanzelfsprekend. Daarom kun je dit jaar ook een weggeefticket kopen waarvoor wij iemand uitnodigen (of misschien ken je zelf wel iemand) die wel een avondje uit verdient. Eet je mee? Aanmelden kan via geef.ws/aantafel of door een mailtje te sturen naar rozan@wsharen.nl.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.