FC Groningen gaat weer On Tour!

FC Groningen gaat in de meivakantie weer On Tour. De Trots van het Noorden komt naar Glimmen om een dag lang voetbaltrainingen aan te bieden onder leiding van ambitieuze en professionele FC trainers. Speciaal voor jongens en meiden van 6 tot 14 jaar. De FC en de plaatselijke trots vv Glimmen slaan tijdens de meivakantie op donderdag 4 mei de handen in één om een succesvolle dag te organiseren. Toegankelijk voor zowel de jeugdleden van vv Glimmen als kinderen uit de regio. Samen zetten beide clubs zich in voor een onvergetelijke dag vol voetbal en plezier.

Tijdens FC Groningen On Tour krijgen de deelnemers onder leiding van gedreven en professionele trainers van FC Groningen een dag lang training volgens de FC Groningen methodes! De voetbaltechnische en breed motorische vaardigheden staan centraal, want trainen met FC Groningen betekent beter willen worden. Maar het allerbelangrijkste blijft plezier in het voetbal. Tijdens FC Groningen On Tour maak je kans op een golden ticket voor het NK Shoot-out. De On Tour begint om 09.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Vul jij je vakantie actief in, maak je plezier, bouw je nieuwe vriendschappen op en wil je jezelf ontwikkelen? Meld je dan aan voor de FC Groningen On Tour!

Deelnemen aan FC Groningen On Tour kost €47,50 per persoon en is inclusief lunch, een FC Groningen Certificaat én twee kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Groningen. FC Groningen doet aan medeorganiserende verenigingen een afdracht van 7,50 euro per deelnemer om verenigingen financieel te ondersteunen.

Op 28 mei speelt FC Groningen haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Sparta Rotterdam in Euroborg. Stel jouw wedstrijdkaarten veilig door je vroegtijdig aan te melden voor FC Groningen On Tour. De vrije verkoop van deze wedstrijd start op dinsdag 2 mei.
Aanmelden voor FC Groningen On Tour kan via: https://trainenalseenprof.fcgroningen.nl/product/ontour/

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.