Bericht van Glimmer’lei

Opbrengst van flitspaal (deels) voor Glimmen?

In de Glimmer’lei van maart las u dat het OM 9 ton van de opbrengst van de flitspaal in Glimmen wil geven aan de gemeente, die dat geld weer mag verdelen over Haren en Glimmen. Van de 9 ton blijft 100.000 euro over voor het dorp Glimmen zelf. U mocht aan de redactie laten weten aan welk doel dat besteed moest worden: een traplift bij de Viaductwegtrap of aan verharding van de Hoge Hereweg.

Gefopt
U bent nu naar Glimmen.net gegaan om te kijken waar de keuze op was gevallen. Wij (redactie Glimmer’lei) willen u hierbij laten weten dat u ‘slachtoffer’ bent geworden van onze jaarlijkse 1 april-grap. Daarvoor willen we u bedanken. Het is goed om elkaar eens per jaar te foppen, vinden we. We moeten immers blijven relativeren.

Redactie Glimmer’lei

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.