Week van ons water, puzzeltocht door Glimmen

Expeditie G: Glimmens Grondwater!

Deze puzzeltocht voert je door een deel van het grondwaterbeschermingsgebied en waterwingebied De Punt in Glimmen. Hier zorgt Waterbedrijf Groningen ervoor dat het water van de Drentsche Aa en het grondwater uiteindelijk ons kraanwater wordt. En dat drinkwater is het beste ter wereld.

De expeditie duurt ongeveer twee uur en het rondje is een kleine 5 km. lang. De route leidt langs mooie natuur en waterwinlocatie De Punt. Als je tijdens de Week van Ons Water (1 t/m 14 mei) de puzzeltocht doet, dan maak je kans op een duurzaam prijzenpakket met onder andere wilde bloemzaden (zaadbommetjes), een Dopper fles, Waterless Carwash en lokale streekproducten. Lees verder…

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.