Inloopbijeenkomst herinrichting Oosterland en Lappenvoort op 21 juni

Op woensdag 21 juni organiseert Prolander een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de Polders het Oosterland en Lappenvoort (POL). Vorig jaar is er een schetsontwerp voor POL opgesteld, dat nu wordt vertaald naar een concreet maatregelenplan. De eerste versie van het maatregelenplan is gereed. Tijdens de inloopbijeenkomst gaan we graag met u in gesprek over dit maatregelenplan en leggen we uit hoe daartoe zijn gekomen. Uw ideeën kunnen ons helpen het maatregelenplan verder aan te scherpen. Tijdens de bijeenkomst worden drie thema’s besproken: hydrologie & natuur (waterpeilen en mate van vernatting), cultuur- & landschapshistorie en recreatie & beleving. De inloopbijeenkomst vindt plaats in Herberg van Hilbrantsz (Hoofdweg 90, Eelde) van 19.00 tot 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.