Open Perceeldag op de Onneresch 15 juli

Op 15 juli wordt op de Onneresch de derde jaarlijkse Open Perceeldag gehouden.

Land van Ons heeft het perceel nu ruim twee jaar in bezit en er is veel moois te zien en te vertellen. De Open Dag valt in de periode waarin een aantal gewassen op de es in bloei zal staan. Centraal punt is de boerderij van onze pachter, de familie Steenbergen, aan het Zuidveld 16.

Op het erf zullen kraampjes met informatie, koffie, thee en sap zijn. Er worden pannenkoeken gebakken van meel van Land van Ons en diverse producten zullen te zien, te proeven en te koop zijn.  Een en ander wordt omlijst met live muziek door accordeoniste Editha Vennik. Het erf is ook vertrek- en aankomstpunt voor excursies over de Onneresch. Er zal een janplezier naar de Onneresch en terug rijden. Op meerdere tijdstippen wordt een lezing over het verleden van de Onneresch en het huidige beheer door Land van Ons gehouden.

Voor deelname hieraan is opgave noodzakelijk.
Reserveer alvast zaterdag 15 juli, 10.00-16.00 uur. Via onneresch@landvanons.nl kunt u zich opgeven voor de excursies of lezingen.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.