Introductieavond bridge 3 oktober

Dorpshuis De Groenenberg Glimmen

Dinsdag 3 oktober 19.00 uur

Bij voldoende belangstelling wordt in de Groenenberg in Glimmen in het najaar een bridgecursus georganiseerd. Voor iedereen in de wijde omgeving van Glimmen, die houdt van kaarten voor gezelligheid thuis en/of zoekt naar een uitdagende vorm van kaarten in clubverband, is bridge het ultieme kaartspel en voor iedereen te leren.

Belangstellenden kunnen zich opgeven als persoon of als paar voor de vrijblijvende introductieavond. Pas daarna kun je besluiten of het iets voor je is en dan eventueel deelnemen aan de cursus. Deze zal ongeveer 10 lessen omvatten en 1x per week plaats vinden.

Cursusleider: Willem Nijhof

Dinsdag 3 oktober, 19.00 uur

Plaats: Dorpshuis de Groenenberg, Glimmen

Voor opgave voor de introductie mail naar activiteiten@de-groenenberg.nl

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.