Pubquiz Glimmer’lei 4 november

Pubquiz Glimmer’lei komt er weer aan. Iniddels vaste prik in ons dorp; de eerste zaterdag van november Pubquiz Glimmer’lei!! Noteer het allemaal in de agenda’s en mis het niet dit jaar. We maken er weer een leuke avond van met allerlei vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen op verschillende niveaus. Denk hierbij aan geschiedenis, muziek, natuur, maar ook actualiteiten en gekke weetjes.

Zaterdag 4 november zullen we om 19.30 uur de zaal openen om vervolgens om 20.00 uur te beginnen met de eerste ronde van de quiz. Je kunt die avond je eigen team meenemen (acht personen) of je schuift aan bij dorpsgenoten die zonder team zijn gekomen. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen in het dorpshuis. Entree is gratis en last but not least, als de zaal vol is sluiten de deuren.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.