Noordlaren Muziek presenteert ALEX VISSERING 29 oktober

Op zondagochtend 29 oktober 2023, aanvang 10.30 uur, in de Bartholomeuskerk, de dorpskerk van Noordlaren

Goede wijn behoeft geen krans. Alex Vissering is tekstschrijver, liedjesmaker en zanger, voornamelijk in het Gronings. Zijn nummer De Groanrepubliek is in Groningen volgens RTV Noord na ‘t Het nog nooit zo donker west van Ede Staal het meest geliefde nummer.
Alex heeft in een groot aantal bands gespeeld, zoals Törf, Woody Wiss, Nameless en diverse andere. Hij was bijna 20 jaar lang prominent aanwezig als presentator op RTV Noord. Sinds een aantal jaren vormt hij met Jan Henk de Groot en Edwin Jongedijk de Troebadoers. Nog enkele wapenfeiten: In 2007 werd Alex bekroond met de Gebroeders Hesse Penning en in 2010 met de K. ter Laan Prijs voor zijn verdiensten op het gebied van de Groninger taal en cultuur. In 2015 werd hij benoemd tot ereburger van de gemeente Vlagtwedde. In 2022 ontving hij De Grunny 2022, de jaarlijkse muziekprijs van RTV Noord.

Vorig jaar bracht Alex een boek uit met de titel ‘Vogelwies’ en de ondertitel ‘Vogelweetjes, anekdotes en Grunneger laidjes veur toaveloaksters’, vergezeld van zijn nieuwe CD ‘Vogeltjeman’, in een lange rij van eerdere CD’s.

ALEX VISSERING

Zondagochtend 29 oktober 2023, 10.30 uur
Bartholomeuskerk – Lageweg 8, Noordlaren
Toegang: € 17,50. Jeugd t/m 12 jaar € 5,00

KAARTEN RESERVEREN:

LET OP!!  Noordlaren Muziek heeft zich aangesloten bij het automatische boekings- en betalingssysteem van Geboekt in Haren, de toegangspoort tot alle activiteiten onder de vlag van de Culturele Raad Haren. Reserveren en betalen van kaarten voor onze concerten moet u vanaf nu doen op de site van Geboekt in Haren.

Ga naar: www.geboektinharen.com

 

Alle nieuwe dingen moeten wennen. Mocht u op deze site stranden, dan kunt u nog een keer uitwijken naar de tot voor kort bestaan hebbende procedure van aanmelding via e-mail, deze keer naar: noordlarenmuziek@gmail.com en als laatste redmiddel opbellen naar tel. 06 22213287.

 

Relevante websites:
www.noordlarenmuziek.nl
www.alexvissering.nl
www.geboektinharen.com

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.