Kerst voor het dorp 17 december

Wat: ontmoeting, Glühwein, Chocomelk, zandvoorstellingen, samenzang
Wanneer: zondagmiddag 17 december,16:00 – 18:00 uur
Waar: Trefpuntkerk Glimmen
Voor wie: dorpsgenoten

Op zondagmiddag 17 dec organiseert de protestantse gemeente Noordlaren Glimmen tussen 16:00 – 18:00 uur de jaarlijkse activiteit ‘kerst-voor-het-dorp’. Een gezellige traditie. Dorpsgenoten kunnen elkaar ontmoeten in en om de kerk in Glimmen.

Buiten branden vuurkorven en worden Glühwein en warme chocomelk geschonken. Met iets lekkers erbij. In de kerkzaal zijn kerstverhalen te horen én te zien m.m.v. zandkunstenares Helene Wieringa (www.atelierhupsakee.nl). Aanwezige kinderen mogen zelf ook even tekenen met zand. De voorstellingen worden afgewisseld met samenzang van kerstliederen.

Kom je ook? Je bent van harte welkom.
Hartelijke groeten van de kerkenraad

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.