Kunstenaars Haren openen hun ateliers op 6 en 7 april voor publiek

Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2024 openen 25 kunstenaars hun atelier of expositieruimte voor het publiek, op beide dagen van 11:00 tot 17:00. Het startpunt voor de route is ’t Clockhuys in Haren, waar van 4 maart tot 27 april een centrale overzichtsexpositie ingericht is, met werk van alle deelnemers. Zo kan al een eerste indruk worden verkregen van de ateliers die men wil bezoeken. ‘t Clockhuys is op zaterdag 7 april geopend van 11:00 tot 16:00, en de dag erna van 11:00 tot 15:00. Daar is ook de folder van dit evenement beschikbaar, met een overzicht en een handige plattegrond. De entree is overal gratis. Op de website openateliersharen.nl zijn foto’s en
achtergrondinformatie beschikbaar van alle deelnemende kunstenaars.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.