Voedselbos zoekt vrijwilligers die mee willen groeien

Wil jij ook meegroeien en bloeien met Voedselbos te Glimmen?

Kom dan helpen als vrijwilliger met het planten van bomen, plukken en verwerken van de oogst of assisteren bij proeverijen en evenementen. Woensdag en vrijdag zijn onze vaste werkdagen, maar ook hulp op andere dagen, bijvoorbeeld voor een project of een evenement is welkom. Altijd vrijwillig en vrijblijvend.

Geven is ontvangen. Daarom delen we graag onze kennis, inspiratie en overvloed aan oogst met actieve vrijwilligers die meehelpen deze voedselbos-oase aan de Drentsche Aa te realiseren. Dus wil je ook met ons mee groeien en bloeien? Neem dan contact op met Madeleine Duran op 06-33763463 of contact@voedselbosglimmen.nl of kijk op onze vrijwilligerspagina op de website voor meer informatie.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.