1 April!

Er komt geen wolvennest in het Quintusbos. Het bleek om de jaarlijkse 1 april-grap te gaan van de redactie van de Glimmer’lei. Maar toch vonden een aantal mensen zo’n nest helemaal geen slecht idee. Van de 71 die hun stem uitbrachten bleken er 13 voorstanders van het plan te zijn. “Beter een natuurlijke wolf dan een slecht opgevoede hond in het bos” meende een van hen. De overgrote meerderheid (50 stemmers) was er echter duidelijk op tegen, vooral vanwege de veiligheid in het bos en omdat “wolven geen schoothondjes zijn”.  Iemand vroeg zich ook vertwijfeld af “welke gek heeft dit nu weer bedacht had”. De Glimmer’lei redactie dus. Een omheind wolvennest zult u vooralsnog niet aantreffen in het Quintusbos. Hooguit een verdwaalde loslopende wolf…..

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.