Fotografeer en meer: het fascinerende landschap van Appelbergen

Datum

21 april 2024

Tijd

13:30 tot 15:30

Locatie

Parkeerplaats Paviljoen Appelbergen, Hoge Hereweg 33 te Glimmen

Organisator

NP Drentsche Aa

 

Duur/afstand

2 uur

 

Kosten

Na afloop van de excursie vragen we een vrijwillige bijdrage voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

 

Omschrijving

Appelbergen is een bijzonder gebied vol geschiedenis. De ijstijden hebben het gebied gevormd en de mens heeft er een cultuurhistorische laag overheen gelegd. Dit prachtige en gevarieerde natuurgebied heeft een rijkdom aan fotogenieke plekjes.

 

Bijzonderheden

Tijdens deze excursie is volop gelegenheid om foto’s te maken op fotogenieke plekken. Neem een statief mee en trek waterdichte wandelschoenen aan. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling. Deze Fotografeer-en-meer-excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data. Deelname aan Nationaal Park Drentsche Aa excursies is gratis. Na afloop van de excursie vragen we een vrijwillige bijdrage voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.