Parkeren Haren op de schop

Het college van burgemeester en wethouders heeft een voorstel gedaan voor nieuw parkeerbeleid in de gemeente Groningen. Ook voor Haren gaat het nodige veranderen als de plannen door de gemeenteraad worden goedgekeurd.

In het centrum van Haren zal in de nieuwe sutuatie betaald parkeren gelden er van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot middernacht, en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Dat gaat 2,70 euro per uur kosten, bijna twee keer zoveel als het nu kost. Op drie parkeerterreinen wordt parkeren goedkoper: daar gaan bezoekers 50 eurocent betalen voor de eerste anderhalf uur dat ze er parkeren. Daarmee gelden op deze terreinen dezelfde regels als in de winkelcentra in het Zuiden van de stad.

rtvnoord.nl heeft een uitgebreid artikel over de plannen

 

Goed plan van B&W?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.