Brasserie de Kastanjehoeve per direct gesloten

Lieve gasten,

Met een mengeling van dankbaarheid en spijt kondigen wij aan dat ons restaurant zijn deuren zal sluiten per 8 mei 2024. Na zeven prachtige jaren, waarin wij het voorrecht hadden om jullie te mogen verwelkomen, is de tijd gekomen om afscheid te nemen.

De uitdagingen van de afgelopen jaren, waaronder de pandemie, personeelsproblemen, en stijgende kosten, hebben ons tot deze moeilijke beslissing gedwongen. Ondanks deze tegenslagen kijken we terug op een periode vol mooie herinneringen en warme ontmoetingen.

Wij willen jullie uit de grond van ons hart bedanken voor jullie trouwe komst en gezelligheid. We zijn trots dat we jullie hebben mogen bedienen de afgelopen jaren.

Dit is wellicht een afscheid, maar we houden de herinneringen levend. Bedankt voor alles, we gaan jullie missen en wellicht tot ziens.

Met warme groeten,
Jeroen Penninga en alle collega’s

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.