EK Voetbal Live bij Paviljoen Appelbergen!

Beste voetbalfans,

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Bij Paviljoen Appelbergen zijn we net zo enthousiast over het aankomende EK als jullie. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we alle wedstrijden van het Nederlands elftal live zullen uitzenden!

📅 Wanneer? Alle wedstrijden waarin Oranje speelt tijdens het EK

📍 Waar? Paviljoen Appelbergen Hoge Herweg 33 Glimmen

Kom samen met vrienden, familie en andere supporters genieten van de wedstrijden in een gezellige en sfeervolle omgeving. In ons gezellige Pavilljoen kun je live van ons Oranje genieten. Natuurlijk zorgen we ook voor heerlijke hapjes en drankjes om de spanning en vreugde van de wedstrijden te begeleiden.

Kom in het oranje, juich mee en beleef de onvergetelijke momenten samen met ons. We kijken ernaar uit om dit voetbalfeest met jullie te vieren!

Tot ziens bij Paviljoen Appelbergen!

Sportieve groeten,
Robert Boverhof
Paviljoen Appelbergen

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.