Zomer activiteiten en meewerkdagen in Voedselbos te Glimmen

Zin in zomers genieten of wil je juist actief zijn en inspiratie op doen in de natuur? Nieuwsgierig hoe onze net aangelegde poel eruit ziet? Kom dan naar één van de zomer activiteiten of mee-werkdagen in Voedselbos te Glimmen! Op zaterdagmiddag 29 juni, 27 juli en 31 augustus organiseren we rondleidingen van 13:00 – 14:30 en meewerkmiddagen van 13:00 – 16:00. Op vrijdagavond 13 september bieden we podium aan het Muzikale tuinfeest in Glimmen en op zaterdag 28 september van 12:00 – 16:30 ben je welkom op onze Open Dag, tevens opening van ons Inspiratie centrum!

 

Zaterdag mee-werkmiddagen

De meewerkmiddagen op de laatste zaterdag van de maand zijn speciaal bedoeld voor mensen die in het weekend zin en tijd hebben om te helpen in een voedselbos bij hen in de buurt.  En tegelijkertijd willen leren hoe je een voedselbos opbouwt, hoe je jonge aanplant verzorgt zodat ze in de komende jaren lekker aan de groei komen en opbrengst genereren. En wie weet geven deze middagen juist de inspiratie om bijvoorbeeld zelf brandnetelsoep of pesto van de reuzespringbalsemien te maken.

 

Informatie en aanmelden

De mee-werkmiddagen zijn op zaterdag 29 juni, 27 juli of 31 augustus van 13:00 – 16:00. Bel met Madeleine op 06 – 33 763 463, of mail naar contact@voedselbosglimmen.nl om je op te geven. Kijk voor meer informatie over activiteiten en om je aan te melden voor de open dag of rondleiding op de website www.voedselbosglimmen.nl. Stichting Voedselbos te Glimmen is een officieel goed doel (ANBI) waar je ook als Vriend (particulier) of als Partner (bedrijf) aan kunt bijdragen.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.